Friday, February 24, 2012

Me As ProMoTer

Assalamualaikum...

wow, rindu giler nak type post dalam blog yang dah lama tak hupdate ni !!

pejam jelik dah 3 weeks aku di semester baru
my last semester study in Medical Imaging 

Nama pun last semester kan, mesti korang understand my situation right now kan??

fening2 pikir pasal research/thesis


ooowh..

 damn!!

I tak pening2 untuk analyze data lagi buat masa sekarang ni, 

Tapi

I tengah buzy lazy make me crazy  nak mencari subjects yang sejumlah 60 orang.

so, sape2 yang berminat nak jadi subjeck saye bole la.

 research title: 

"comparison study of liver echogenicity between normal & overweight" 


Korang berpeluang untuk buat free ultrasound scanning of abdomen.

meh2 datang UIA kuantan.

free je, kalu kt luar kena bayar

rm150++ taw

promote nampak yer!

Hahahahah

1 comment: